Davor Šuker Foto: Martin Novosel

FOTO Davor Šuker posjetio NK Varaždin i obećao da će stići hibridni travnjak do 2021.

| 28.8.2020. u 12:47h | Objavljeno u Sport

- Varaždin je nogometna sredina i drago mi je da sam došao ovdje i sjetio se svojih dana kada sam igrao za reprezentaciju ovdje. Ono što je najvažnije je da ova sredina zaslužuje i dobit će sigurno pomoć od Hrvatskog nogometnog saveza. Iz ove sredine su prozašli veliki igrači, a sasvim da će HNS napraviti teren kao što su dobili svi drugi prvoligaši unutar godine dana, jer zbog korone nismo imali pauzu kada smo mogli postaviti, a najvažnije je da je HNS uvijek pomagao i gradu Varaždinu i klubu, a rado dolazimo ovdje jer je reprezentacija uvijek dobro dočekana ovdje. Nadamo se da će U-21 reprezentacija doći do pobjede - najavio je danas na nogometnom terenu NK Varaždain kvalifikacijsku utakmicu U-21 reprezentacije koja će igrati na istom mjestu 3. rujna protiv Grčke, predsjednik HNS-a Davor Šuker, a istovremeno je najavio da će NK Varaždin na svom stadionu do 2021. godine dobiti novi hibridni nogometni travnjak kojeg još jedino Gorica i Varaždin nemaju u Prvoj HNL.

- Hvala HNS-u i predsjedniku Šukeru koji su nam pomogli u teškim vremenima, posebice u infrastrukturi koja je bila u lošem stanju. Ovaj stadion je star 30 godina, a mi nismo imali baš najbolje financijsko stanje pa su nam oni zaista pomogli kod toga. Naša su očekivanja da se ojačamo u dogledno vrijeme i vratimo igranju u Europi gdje smo nekada igrali protiv Aston Ville i Mallorce. A nadamo se da ćemo biti i aktivni kao domaćini utakmica nacionalne A vrste. Varaždin raste i nadamo se da će se vratiti onom starom sjaju - rekao je predsjednik NK Varaždina, Stjepan Cvek.

Uz to je također najavio da bi se u dogledno vrijeme opet mogao organizirati nogometni turnir posvećen nekadašnjem pokojnom predsjedniku bivšeg NK Varteksa, Anđelko Herjavcu.