FOTO Članovi MNK Vrtovi priredili Novogodišnje druženje Foto: Franjo Talan

FOTO Članovi MNK Vrtovi priredili Novogodišnje druženje

Franjo Talan | 31.12.2022. u 13:03h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Posljednjih godina na području općine Cestica djeluje tridesetak udruga među kojima je i desetak sportskih društava, a jedna od njih je i Malonogometni klub Vrtovi iz Gornjeg Vratna.

Uz okupljanje članstva radi igranja nogometa članovi MNK Vrtovi sudjeluju i u raznim priredbama i manifestacijama koje se organiziraju na području općine Cestica, a vrijedno rukovodstvo kluba ove je godine priredilo novogodišnje druženje.

Pridružili su im se i članovi Udruge umirovljenika općine Cestica i Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornje Vrtano, a prvo novogodišnje druženje pomogli su i OPG Zvonko Šincek, Mljekara Marina i Trgovački centar Dugi.

Novogodišnje druženje održano je, u petak, 30. prosinca 2022. godine s početkom u 17 sati, na parkiralištu društvenog doma u Gornjem Vratnu, a zahvalu za pomoć u pripremi i organizaciji u ime MNK Vrtovi iskazao je i Dražen Dugi.

Tijekom druženja moglo su uživati u gulašu kojeg su pripremili vrijedni vatrogasci, a osim languša na „jelovniku“ su se, po želji posjetitelja, našle palačinke, klipići i kolač raznih vrsta.

Uz obvezno kuhano vino bilo je i sokova i gemišta te drugih vrsta pića, a unatoč relativno toplom vremenu na dva mjesta bile je vatra da se moglo i ugrijati.

Na prvom novogodišnjem druženju u Gornjem Vratno okupilo se i stotinjak djece koja su s nestrpljenjem očekivalo puštanje tridesetak lampiona, a koje je započelo nešto iz 19 sati. Novogodišnjem druženju u Gornjem Vratnu priključili su se i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, a i načelnik općine Mirko Korotaj, kao i mještani iz ostalih naselja općine Cestica.