FOTO Čak tri mlađe selekcije NK Varteks osvojile su županijski Kup

Varaždinske vijesti | 21.10.2022. u 16:09h | Objavljeno u Sport

Tri kategorije mlađih selekcija Nogometnog kluba Varteks, u uzrastu pionira kadeta i juniora, okitili su se medaljama za prvo mjesto, kao pobjednici županijskog Kupa.

Juniori, koje vodi trener Rade Herceg, bili su bolji u finalu od ekipe Dubravke Zagorac rezultatom 3-1 ( Blaguški 2 gola, Peroli 1 gol).

Kadeti su, pod vodstvom trenera Romana Nježića, pokazali su odličnu igru i slavili rezultatom nad Novim Marofom rezultatom 6-2 ( Komora 2, Plasajec 1,Žganec 1, Balažić 1, Emanuel autogol )

Stariji pioniri, trenera Dominika Matučeca, su u napetoj utakmici bili bolji od Podravine sa 3-1, a trostruki strijelac bio je bio Filip Kocijan..

- Čestitke svim trenerima u Školi nogometa koji rade kontinuirano odličan posao s mlađim kategorijama, uvođenjem trenera vratara Jurice Valentica i kondicijskog trenera Eugena Kanjira u stručne stožere pionira,kadeta i juniora napravili smo korak naprijed prema razvoju igrača. Prvi rezultati već se vide a očekujemo još i više u narednom periodu - riječi su Voditelja Škole nogometa NK Varteksa Marka Trojaka.

Galerija slika