Drugo i treće mjesto za članove HK Ludbreg Florijana Varovića i Rene Dulikravića

Florijan Varović srebrni, a Rene Dulikravić brončani na PH u Zagrebu

| 2.10.2018. u 19:05h | Objavljeno u Sport

Dvije mlade uzdanice Hrvačkog kluba Ludbreg Florijan Varović i Rene Dulikravić, nastupili su na Prvenstvu Hrvatske za mlađe dječake u slobodnom stilu u Zagrebu, u dvorani Pešćenica. sudjelovalo je  128 dječaka, a oba ludbreška hrvača nastupila su u istoj težinskoj kategoriji, do 36 kilograma.

Varović je s tri pobjede uvjerljivo došao do finala gdje je bolji od njega bio Benko iz koprivničke Podravke. Zanimljivo da je isti protivnik pobijedio u polufinalu i Dulikravića, koji je broncu osigurao u borbi protiv predstavnika Metalca.

Struka je bila vrlo zadovoljna prikazanim hrvanjem, pristupom i borbenošću, a posebno napretkom koji su mladi ludbreški hrvači pokazali u slobodnom stilu. Ekipu je vodio trener Ignac Horvat, dok je Krešo Horvat dijelio pravdu na strunjačama.

Predstojeće subote ludbreški klub očekuje državno prvenstvo za starije djevojke i dječake također u Zagrebu, a zatim će u Ludbregu 13. listopada biti domaćini Prvenstva Hrvatske za kadetkinje i kadete te U23 seniorke i seniore.