Finalni je dan na novomarofskom malonogometnom turniru

| 13.1.2018. u 08:22h | Objavljeno u Sport

Danas je finalni dan turnira u Novom Marofu. Knauf Insulation Ožujsko kup“ u 11 je dana posjetilo 1.600 zaljubljenika u mali nogomet. Time je turnir opravdao da je jedan od najjačih na sjeveru Hrvatske. Ispadali su mnogi favoriti.

U sklopu današnjeg finalnog dana najbolje ekipe u omladinskom dijelu počet će odigravati susrete već od 12 sati, a od 16.30 sati počet će rasplet. Oštrek gradnja Ropox tražit će drugi uzastopni naslov, a ivanečki Gregur Invest nastavak iznenađenja u finalu kod seniora.

U finalu veteranskog dijela turnira sastaju se IPA Varaždin i domaća ekipa CB Lea. Igrat će se i susreti za treće mjesto u obje kategorije. Kod seniora se sastaju Artmetali Junajted i ŠD Remetinec, a kod veterana Zvona i prijatelji i MNK Ljubešćica.

Gledatelje očekuje i bogata tombola s brojnim nagradama, među njima i Ožujske pivovare, zatim originalni dres hrvatske reprezentacije, dar HNS-a, pa dres Napoli S.S.C. reprezentativca Marka Roga s potpisom, te glavne nagrade sponzora tvrtke Comet (bicikl).


RASPORED FINALNOG DANA

12.00 Marofčanec turnir

16.30 Veterani za treće mjesto: Zvona i prijatelji – MNK Ljubešćica

17.30 Seniori za treće mjesto: Artmetali Junajted – ŠD Remetinec

18.30 Finale veterani: CB Lea – IPA Varaždin

19.30 Finale seniori: Oštrek gradnja Ropox – Gregur Invest