Kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris pozvala je navijače da dođu večeras u varaždinsku Arenu

Final Four Zlatne lige: Hrvatske odbojkašice protiv Španjolske u borbi za finale

| 21.6.2019. u 09:26h | Objavljeno u Sport

U sklopu Final Foura Europske zlatne lige koji će se danas i sutra igrati u Areni Varaždin, danas u 16 sati na rasporedu je susret Češke i Bjelorusije, dok Hrvatska dočekuje Španjolsku u 19 sati. Finalna utakmica, kao i utakmica za treće mjesto, na rasporedu su u subotu. Ulaz na sve utakmice je besplatan.

- Atmosfera u ekipi je odlična, sve cure su angažirane da pružimo što bolju igru. Isto tako, raste intenzitet treninga i spremamo se za utakmicu sa Španjolskom. Tu nam je najbitnije kako ćemo mi odigrati, fokusirati se na našu igru. Budući da je Final Four doma, dodatno ćemo dati sve od sebe da osvojimo i trofej. Bit će teško, ali uz podršku naše publike nije nemoguće. Pozivam sve da nam se pridruže u Varaždinu i na taj način nam pomognu – izjavila je kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris.

Hrvatice su domaćinstvom imale rezervirano mjesto u Final Fouru, ali su svejedno grupnu fazu shvatile kao ozbiljnu pripremu i završile ju na prvom mjestu. Češka je s četiri pobjede i dva poraza plasman u najbolje četiri izborila prvim mjestom ispred Ukrajine, Slovačke i Švedske. Bjelorusija u Varaždin dolazi nakon uvjerljive dominacije u skupini C, a kao najbolja drugoplasirana ekipa iz iste skupine dolazi i Španjolska.

Varaždin se u utakmicama grupne faze već pokazao kao sjajan domaćin, a Varaždinci kao izvrsna podrška našim reprezentativcima i reprezentativkama. Navijanje s tribina sigurno će pomoći seniorkama da podignu trofej pred domaćom publikom. Televizijski prijenos uživo svih utakmica je na Arena Sportu.