Filip Tomašković iz Varteksa otišao u srpskog prvoligaša, momčad Spartaka iz Subotice Foto: Dražen Novosel

Filip Tomašković iz Varteksa otišao u srpskog prvoligaša, momčad Spartaka iz Subotice

Varaždinske vijesti | 21.1.2022. u 08:28h | Objavljeno u Sport

Na ljeto prošle godine, Varteksu je pristupio Filip Tomašković, igrač koji je školovan u GNK Dinamo, a ima i reprezentativnog iskustva.

Trudom i zalaganjem uz dobre igre u jesenskom dijelu prvenstva izborio se za potpis profesionalnog ugovora. Tomašković će nositi dres srpskog Spartaka iz Subotice,osmoplasirane momčadi Superlige, a potpisom trogodišnjeg ugovora dobio je priliku da se dokaže na profesionalnoj razini, objavljeno je na službenom portalu NK Varteks.

- Prije svega htio bih se zahvaliti upravi, suigračima, trenerima i navijačima NK Varteksa. To su ljudi koji su sa mnom radili, bodrili me i gurali naprijed. Nije bilo lako, bilo je lijepih, uspješnih, ali i onih malo lošijih trenutaka, no sve me to skupa dovelo do potpisa ugovora s FK Spartakom. Jako sam uzbuđen, ponosan i sretan radi ukazanog povjerenja i prilike koja mi se pružila, ali mjesta za opuštanje još uvijek nema. Na meni je da se nastavim truditi i da pokažem ono što sam posljednje polusezone brusio u NK Varteksu - rekao je Tomašković.