Fabijan Grubišić napustio GRK Varaždin 1930, Jurica Vidaček izvan parketa do kraja sezone

| 1.3.2022. u 10:03h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 jučer, posljednjeg dana prijelaznog roka, napustio je lijevi vanjski igrač Fabijan Grubišić (20), koji je do 1. lipnja ove godine posuđen PPD Zagrebu.

Osim bez Grubišića, a što je veliki gubitak za varaždinsku momčad, trener Dabrova Emerson Žnidarić ostao je i bez kapetana Jurice Vidačeka. Naime, Vidaček je na utakmici 1. kola Lige za prvaka na susretu s PPD Zagrebom ozlijedio koljeno lijeve noge.

U prvom trenutku sumnjalo se na ozljedu križnih ligamenata, no snimanja su pokazala da, srećom, ipak nisu stradali križni ligamenti, ali je priroda ozljede takva da će tražiti Vidačekovo mirovanje od četiri do šest tjedana, što znači da kapetan varaždinske momčadi najvjerojatnije do kraja prvenstva neće konkurirati za sastav.

- Ostali smo na kadru kojeg imamo pokušat ćemo se nadopuniti igračima iz druge momčad, dat ćemo šanse mladim igračima da okuse Ligu za prvaka. Veselimo se utakmicama koje nas čekaju i pokušat ćemo ostvariti što je moguće bolji rezultat - rekao je trener GRK Varaždina 1930 Emerson Žnidarić.