Ivana Dežić u porazu od Podravke zabila pet golova za Koku koliko je zabila i Katarina Mrazović Foto: Martin Novosel

Europska Podravka Vegeta očekivano slavila protiv Koke s 39:24

| 4.2.2020. u 20:16h | Objavljeno u Sport

U dvoboju vodeće ekipe prvenstva europske Podravke Vegete, koja se natječe u Kupu EHF-a, i domaće ŽRK Koke, pobjedu je u današnjem 14. kolu Prve lige u Areni Varaždina uvjerljivo odnijela još uvijek neporažena Podravka s rezultatom 39:24.

Koka je u ovom susretu imala vodstvo u tri navrata u početku susreta, zadnji puta u 8. minuti kod rezultata 5:4 kada je za vodstvo zabila Suzana Furjan, nakon čega se Podravka sve više počela odvajati, a najveću prednost držali su tri minute prije kraja susreta kada su vodili sa čak 39:22.

Ivana Dežić i Katarina Mrazović su zabile svaka po pet golova, Matilda Mrazović je dodala tome četiri gola, po tri gola su zabile Suzana Furjan i Nera Kuzminski, a Lea Balajić i Ines Domjan su zabili svaka po dva gola, dok je Dijana Mugoša iz redova Podravke bila najbolja strijelkinja susreta s osam golova.

Obje ekipe su odigrale ovaj susret s pola gasa i puno tehničkih grešaka, a Koka se sada okreće puno važnijem susretu 15. kola gdje će gostovati u Pločama kod Dalmatinke u nadi da se može vratiti kući s punim plijenom.