Ronald Ređep (lijevo) i Tomislav Japec pobijedili su u parovima s 3:0 par Divković/ Marelja

Starr svladao sastav Srdoči i ostvario četvrtu uzastopnu pobjedu u Superligi

| 25.10.2015. u 11:20h | Objavljeno u Sport

U 4. kolu hrvatske stolnoteniske Superlige varaždinski Starr ostvario je jučer i četvrtu uzastopnu pobjedu. Ovaj put svladali su ekipu STK Srdoči iz Rijeke, uvjerljivo 4:0.

Po mečevima: JapecŠarčević 3:1, ReđepDivković 3:0, MabeyMarelja 3:2 i u parovima Japec/ReđepDivković/ Marelja 3:0. Ovom pobjedom Varaždinci su ostali na vrhu prvenstvene ljestvice zajedno s ekipom GSTK Zagreb, koja također jedina ima četiri pobjede iz četiri kola.

U sljedećem kolu, koji se igra naredni vikend Starr gostuje u Koprivnici kod ekipe Podravke, koja je trenutno na šestom  mjestu prvenstvene ljestvice s jednom pobjedom i dva poraza.

Starr u utorak, 27. listopada u 17 sati nastavlja s natjecanjem u srednjeeuropskoj Superligi. U Gradsku sportsku dvoranu na Dravi dolazi ekipa U-21 Austrija, mladi austrijski reprezentativci koji su u prvom susretu pobijedili Varaždince, te će ovo najvjerojatnije biti odlučujući meč za ulazak u drugi krug natjecanja, nakon završetka natjecanja po skupinama.

Austrija je europski prvak u stolnom tenisu i meč u utorak bit će idealna prilika za ljubitelje stolnog tenisa da uživo vide pravi europski vrhunski seniorski stolni tenis.