Elitna liga: Razvitak iznenadio Jalžabeta, Bednja slavila u Ivancu Foto: Martin Novosel/arhivaVV

Elitna liga: Razvitak iznenadio Jalžabeta, Bednja slavila u Ivancu

vv | 7.10.2023. u 18:55h | Objavljeno u Sport

Nogometni teren Jalžabeta ove godine služi kao domaći teren Razvitku dok se teren u Čičkovini ne osposobi za igranje, pa je tako današnji susret Jalžabeta i Razvitka bio službeno domaći teren za obje momčadi, a izgleda da je to pomoglo Razvitku koji je iznenadio Jalžabeta sa 3:2 pobjedom. Ovo je druga pobjeda sezone za Razvitak koji je nakon pet poraza na startu, sada ostvario dvije pobjede u nizu.

Razvitak je poveo 2:0 golovima Ivana Vađunca u 11. minuti i Zlatka Pavliša u 37. minuti, na 2:1 je za Jalžabet smanjio Filip Omazić u 73. minuti, ali je Razvitak još jednom poveo s 2 gola razlike pogotkom Alberta Sinanija u 88. minuti susreta, dok je Marko Lučić samo uspio ublažiti poraz pogotkom u 90. minuti.

Bednja je na gostovanju kod Ivančice očekivala težak susret, ali je relativno lagano savladala svog domaćina sa 5:0. Saša Hojski je zabio za 1:0 u 32. minuti susreta, na 2:0 je povisio Dino Pomper u 45. minuti, Ante Kulji je bio strijelac pogotka u 52. minuti, Vinko Horvatić je bio strijelac za 4:0 u 70. minuti, dok je konačnih 5:0 postavio Marin Mašić u 73. minuti.