Elitna liga: Polet (C) jedini do pobjede u današnjim susretima

| 4.9.2022. u 19:58h | Objavljeno u Sport

Od današnja tri susreta, samo je Polet (C) u sklopu 3. kola Elitne lige ostvarila pobjedu i to na domaćem terenu protiv vidovečke Budućnosti s minimalnih 1:0.

Jedini gol susreta pao je u kasnoj fazi utakmice, točnije u 87. minuti, a strijelac je bio Marko Vidrač. Polet (C) je nakon toga mogao još i povisiti prednost, ali da se to ne dogodi se u 89. minuti pobrinuo golman Budućnosti Nikola Šipek koji je u izglednoj prilici van kaznenog prostora zaustavio protivničkog igrača i za to zaradio izravan crveni karton.

Nedeljanec je danas mogao do druge pobjede sezone nakon što su poveli 2:0 pogotcima Patrika Đunđeka u 11. i Tomislava Medveda u 30. minuti, ali je domaćin Mladost iz Margečana prije odlaska na odmor smanjila prednost Nedeljanca na 2:1 pogotkom Srećka Šumečkog u 41. minuti. U drugom poluvremenu je domaćin ipak uspio spasiti jedan bod pogotkom Marka Kovačića u 70. minuti za konačnih 2:2.

Najmanje rezultatskog uzbuđenja bilo je na susretu Jalžabeta i Dubravke-Zagorac u Jalžabetu gdje je rezultat bio remi bez golova 0:0.