Elitna liga: Jalžabet slavio protiv Budućnosti, Poletu (C) prva pobjeda sezone Foto: Martin Novosel/ArhivaVV

Elitna liga: Jalžabet slavio protiv Budućnosti, Poletu (C) prva pobjeda sezone

| 15.10.2023. u 19:13h | Objavljeno u Sport

U današnja četiri susreta 9. kola Elitne lige, momčad Jalžabeta je pod vodstvom novog trenera izborila svoju prvu pobjedu svladavši momčad Budućnosti iz Vidovca sa prividno uvjerljivih 4:0 s obzirom da je većna golova palo tek u posljednjih 10-ak minuta susreta.

Jalžabet je poveo dosta rano, već od 14. minute su imali prednost od 1:0 pogotkom strijelca Nikole Šobaka, ali unatoč dobrom startu, pobjedu su potvrdili tek pogotcima koji su došli u samoj završnici. Prvo je Dubravko Car povisio prednost prednost na 2:0 pogotkom u 82. minuti, na 3:0 je povisio Patrik Vitković u 86. minuti, a Marko Lučić je pogotkom u 89. minuti postavio konačnih 4:0 za slavlje Jalžabeta.

Iz osmog pokušaja, Polet (C) je konačno došao do prve pobjede sezone, slavio je protiv Razvitka sa 3:1. Polet (C) je povela 3:0 golovima Matije Šenkiša u 33. minuti, Roka Težaka u 41. minuti i Karla Leskovara u 53. minuti susreta, a gosti iz Čičkovine su uspjeli smanjiti poraza pogotkom u 77. minute, strijelac je bio Ivan Vađunec.

Nedeljanec je slavio protiv Mladosti (M) na domaćem terenu sa 2:1. Unatoč pobjedi domaćina, gosti su prvi poveli pogotkom Karla Juga u 48. minuti, ali je domaćin preokrenuo susret pogotcima Tomislava Medveda koji je prvo tresao mrežu protivnika u 51. minuti, a drugi puta u 81. minuti susreta.

U Turčinu je odigran susret Dubravke-Zagorac i Ivančice u kojem je gost iz Ivanca slavio sa 2:0. Oba pogotka zabio je Emil Martinčević, a mrežu protivnika je tresao u 40. i 74. minuti susreta.