Elitna liga: Ivančica u golijadi svladala Razvitak, remi Poleta (C) i Nedeljanca

vv | 16.9.2023. u 18:50h | Objavljeno u Sport

U današnja dva susreta 5. kola Elitne lige, Ivančica je na domaćem terenu slavila protiv Razvitka u utakmici u kojoj je palo čak 12 golova, a na kraju je domaćin slavio sa 9:3.

Ivančica je već nakon 11 minuta igre imala veliku 3:0 prednost, golove su zabili Ivan Kostelac u 4., Dominik Božak u 7. i Robert Malnar u 11., dok je Alberto Sinani smanjio prednost na 3:1 golom u 14. minuti, a prvo poluvrijeme je završilo sa 4:1 prednošću Ivančice pogotkom Roberta Bregovića u 45. minuti. U drugom poluvremenu, Ivančica je nastavila s golijadom, iako je Sinani svojim drugim golom u 55. minuti smanjio prednost Ivančice na 4:2, Ivančica do kraja susreta samo povećavala prednost. Patrik Varga je za Ivančicu zabio hat-trick, tresao je mrežu protivnika u 68., 73. i 90+1 minuti (KU), Emil Martinčević je za Ivančicu zabio golove u 77. i 82. minuti, a Fran Mikan je zabio treći gol za Razvitak u 86. minuti susreta.

Iako je puno manje golova palo u Cestici, gdje je Polet (C) odigrao neodlučeno sa Nedeljancom, domaćin se u samoj završnici spasio poraza. Nedeljanec je poveo golom Luke Modrića u 36. minuti, ali Polet (C) je uspio izjednačiti u 86. minuti pogotkom Karla Leskovara i to s igračem manje jer je u 72. minuti za domaćine isključen Luka Kutnjak, dobio je izravni crveni karton zbog namjernog prekršaja, udaranja protivničkog igrača rukom u vrat u prekidu igre.

Nedjelja, 17. rujan, 16:30 sati

Bednja - Mladost (M)
Dubravka-Zagorac - Polet (T)
Jalžabet - Novi Marof