Elitna liga: Bednja upisala prvi poraz sezone, Nedeljanec zabio šest u slavlju protiv Zelengaja Foto: Dražen Novosel

Elitna liga: Bednja upisala prvi poraz sezone, Nedeljanec zabio šest u slavlju protiv Zelengaja

| 25.9.2022. u 19:24h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 6. kola Elitne lige, Bednja je na gostovanju kod Poleta iz Tuhovca upisala prvi poraz sezone. Polet (T) je do pobjede stigao pogotcima Renata Sakača u 26. minuti i Kristijana Janušića u 71. minuti susreta. Bednja je utakmicu završila s igračem manje jer je Filip Holi skupio dva žuta kartona, prvi u 60. minuti zbog preoštrog starta te drugi u 82. minuti zbog također zbog preoštrog starta.

Najvišu pobjedu dana ostvario je Nedeljanec koji je na svom terenu svladao momčad Zelengaja sa 6:2. Utakmica je do 16. minute bila izjednačena 2:2, pogotke za Nedeljanec su u tom periodu zabili Emanuel Škvarić u 4. minuti te Tomislav Medved u 8. minuti, dok su za Zelengaj golove zabili Vilim Horvat u 6. minuti te Marko Marciuš u 16. minuti. Nakon toga je zabijao samo Nedeljanec. Redom su se u strijelce upisali Mihael Buhin u 28. minuti, Tomislav Medved u 35. minuti, Luka Modrić u 45. minuti i Jurica Buden u 56. minuti susreta.

Iako je Novi Marof u srijedu igrao odgođeni susret protiv Bednje koji je izgubio sa 1:0 pogotkom Roberta Bregović u 29. minuti, u današnjem susretu nije pokazao posljedice poraza protiv vodeće momčadi lige te je uvjerljivo svladao vidovečku Budućnost na gostovanju sa 4:0. Golove su redom zabili Karlo Pečnik u 13. minuti, Vedran Brdar u 45. minuti, Sebastijan Štriga u 64. minuti te Lukas Stojak u 77. minuti susreta.

Dubravka-Zagorac je ostvarila prvu pobjedu sezone svladavši na domaćem terenu Plitvicu iz Gojanca sa 3:1. Nikola Bubnjarić je za domaćina zabio golove za 1:0 i 2:0 u 23. i 48. minuti susreta, Matheus Santana Graia je u 62. minuti susreta smanjio prednost domaćina na 2:1, a konačnih 3:1 je postavio Florijan Sambolek u 84. minuti susreta.