Prošle je godine u sklopu SEHA Gazprom lige PPD Zagreb u varaždinskoj Areni ugostio i pobijedio Vardar

EKSKLUZIVNO Rukometni prvaci Hrvatske u varaždinskoj Areni će se boriti za Final 4 SEHA lige

| 1.3.2017. u 09:57h | Objavljeno u Sport

U sklopu suradnje varaždinske Gradske sportske dvorane na Dravi i Rukometnog kluba PPD Zagreb, višestruki i aktualni prvak Hrvatske odigrat će u varaždinskoj Areni susret SEHA Gazprom lige. Riječ je o nadmetanju iz 17., predposljednjeg kola SEHA Gazprom lige, u sklopu kojeg će PPD Zagreb ugostiti bjeloruski Meshkov Brest, a susret će se igrati 16. ožujka u 18 sati.

PPD Zagreb je trenutačno treći na tablici SEHA Gazprom lige s 34 boda, deset manje od voećeg Vardara, a dva više od petoplasiranog Meshkov Bresta, koji je na petom mjestu i njihov međusobni susret odlučivat će o plasmanu na Final four SEHA Gazprom lige.

Na golu bjeloruskog sastava je hrvatski reprezentativac Ivan Pešić, a od hrvatskih igrača dres Meshkov Bresta nosi i Ljubo Vukić. PPD Zagreb je u varaždinskoj Areni do sada već odigrao četiri susreta SEHA Gazprom lige, tri puta protiv Veszprema i jednom s Vardarom, kao i jednu utakmicu europske Lige prvaka i to protiv poljskog Kielcea, aktualnog prvaka Europe.

Dvorana na Dravi je osim svjetskog i europskog rukometnog prvenstva, kvalifikacijskih utakmica hrvatske ženske i muške rukometne reprezentacije, početkom travnja prošle godine ugostila i Final four SEHA lige.

- Drago nam je da se nastavlja kontinuitet gostovanja PPD Zagreba u Varaždinu, a ovaj susret samo potvrđuje partnerstvo PPD Zagreb i Aren Varaždin. S obzirom na važnost utakmice očekujemo rasprodanu dvoranu - naglasio je upravitelj varaždinske Arene Neven Buljan.