EKSKLUZIVNO Nakon devet sezona Saša Paska više nije trener Bednje, poznato je tko će ga naslijediti

| 19.9.2023. u 13:55h | Objavljeno u Sport

Nakon devet sezona Saša Paska od danas više nije trener Bednje iz Beletinca, člana Elitne županijske nogometne lige. Paska i NK Bednja danas su sporazumno raskinuli suradnju.

- Nakon devet sezona jednostavno je došlo do zasićenja i s moje strane i od strane kluba i zaključili smo da je najbolje da svatko nastavi svojim putem. U ovih devet godina bilo je više lijepih nego ružnih trenutaka, osvojili smo sve što smo mogli i u prvenstvima i u županijskom Kupu i pet puta igrali pretkolo hrvatskog Kupa. Sada ću se malo odmoriti, a nakon toga vidjeti što dalje, Uvijek sam spreman u ambicioznim sredinama - rekao je Paska.

Uprava kluba, nakon dogovora s Paskom, angažirala se na dovođenju novog trenera, a odlučeno je da će na klupu Bednje sjesti Andrija Balajić, koji je posljednji angažman imao u Rudaru iz Murskog Središća, gdje je proveo dvije sezone.

Nakon pet odigranih kola u Elitnoj ŽNL Bednja je trenutačno na trećem mjestu s 9 bodova, dva manje od vodećeg Poleta iz Tuhovca. U 6. kolu igrat će u Jalžabetu protiv Razvitka.