Ekipa ŽOK Ivanec U-13 viceprvakinje Hrvatske u maloj odbojci

| 3.11.2021. u 09:26h | Objavljeno u Sport

Dvije ekipe najmlađih kadetkinja Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec , godište 2008. i godište 2010. ,natjecale su se u kategoriji U-11 i U-13 na prvenstvu Hrvatske u mini i u maloj odbojci, koje je održano u Zadru.

Ekipa godište 2008. i mlađe osvojila je srebrnu medalju u maloj odbojci. U finalu je poražena od ekipe HAOK Mladost Zagreb s 2:1 u setovima , dok je ekipa godišta 2010 i mlađe zauzela šesto mjesto u Hrvatskoj u mini odbojci.

Nakon razigravanja u skupini ekipa ŽOK Ivanec, u kategoriji U-13 u osmini finala pobijedila je ŽOK Osijek s 2:0 u setovima, a zatim je u četvrtfinalu svladala ekipu ŽOK Trogir sa 2:0.

U polufinalnoj utakmici ŽOK Ivanec je pobijedio ŽOK Ferivi Višnjevac s 2:0 ,a zatim je u finalnoj utakmici izgubila od HAOK Mladost. Treće mjesto osvojila je ekipa OK Olimpik Zagreb.

Ekipa ŽOK Ivanec u kategoriji U-11 nakon razigravanja u skupini u četvrtfinalu je poražena od OK Medveščak Zagreb s 1:2 u setovima da bi u utakmici za peto mjesto izgubila od HAOK Mladost Zagreb sa 1:2 u setovima.

U toj kategoriji prvak Hrvatske je ekipa OK Medveščak koja je u finalu pobijedila ŽOK Trogir s 2:1 u setovima, dok je treće mjesto osvojila ekipa OK Dinamo Zagreb. Tri prvoplasirane ekipe primile su pehar i medalje organizatora.

Označeno u