Ekipa Vindi koja je odigrala jučerašnji susret s ekipom Vodica

Ekipa Vindi došla do prve pobjede u kvalifikacijama i to nakon produžetaka

Varaždinske vijesti | 11.4.2021. u 08:40h | Objavljeno u Sport

Jučer je u varaždinskom Graberju odigrana utakmica 4. kola lige za prvaka i popunu premijer lige, između ekipe Vindi i sastava Vodica.Utakmica je završena rezultatom 62:59(14-13, 18-16, 9-17, 15-10, 6-3) u korist varaždinske ekipe i to poslije produžetaka.

Nakon kratke prvenstvene pauze,varaždinske su košarkašice uspješno krenule u drugi dio natjecanja, uzvrativši motiviranim Vodičankama za poraz u prvom kolu natjecanja, ovog puta na domaćem terenu. U vrlo napetoj utakmici, uz dosta preokreta i neizvjesnosti ekipa Vindi je nakon izjednačenog rezultata u regularnom djelu, kroz produžetke izborile prvu pobjedu u kvalifikacijama za popunu Premijer lige..

Ekipa Vindi je pod vodstvom trenera Marka Škerbića nastupila je u sljedećem sastavu:Barušić M. (CAP) 5, Žanić Pa. 12, Žanić Pe. 14, Brezovec L. 22, Francišković K., Dukić Z. 6, Kauzler L. 3, Štrocinger R., Hrgarek I., Hrastić S,Vujec L., Novosel E.

- Čestitam igračicama Vodica na dobroj igri i borbi, a našim curama na pobjedi.Odigrali smo jednu napetu i dosta neizvjesnu utakmicu protiv motiviranog protivnika.Utakmicu smo otvorili dosta sigurno i stvorili malu prednost od 7 koševa već u prvih 5 minuta. Slijedilo je malo opuštanje,gdje smo vrlo motiviranim igračicama Vodica dozvolili da nam se sasvim približe do kraja prve četvrtine. Druga četvrtina bila je dosta izjednačena, a u trećoj smo četvrtini otišli u "minus" s nekoliko primljenih trica. U napetoj četvrtoj četvrtini uspjeli smo nadoknaditi zaostatak i osigurati produžetak u kojem smo izborili pobjedu - rekao je Marko Škerbić, trener ekipe Vindi: