Ekipa NC Nogometnog centra Kneginec-Biškupec, s trenerom Stjepanom Kokotom, jučer je primila i medalje za osvojeni turnir

Ekipa U-11 Nogometnog centra Kneginec-Biškupec pobjednik dvoranske lige ŽNS-a

| 2.2.2020. u 11:55h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Ekipa U-11 Nogometnog centra Kneginec-Biškupec pobjednik je dvoranske lige, koja je završila jučer, a igrala se u organizaciji varaždinskog ŽNS-a. Ligu su osvojili ispred ekipa Podravine,Cestice,Svetog Đurđa i Varaždinskih Toplica upisavši četiri pobjede uz gol razliku 12:0.

Za ekipu U-11 trenera Stjepana Kokota, bivšeg igrača nekadašnjeg prvoligaša Varteksa,igraju Borna Bubnjarić (kapetan), Ivano Crnjević, Deni Horvat, Leon Blaži, Marko Gluhak, Matija Matić, Roko Sladić, Fran Hercog, Erik Eršeg, Josip Šanjek, Ivan Šanjek, Karlo Furjan, Andrej Gregurinčić, Ivan Halapa, Ivan Nemčević, Dominik Matas, Dino Zadravec, Denis Novosel,Marko Boltek i Dino Maruševac.

Nogometni centar Kneginec - Biškupec postoji godinu i pol, a nositelji centra su NK Dubravka Zagorac(Turčin) i NK Mladost (Biškupec). U centru su selekcije U-9,U-11,U-13,U- 15,U-17,s kojima radi četiri trenera,a trenira se dva do tri puta tjedno plus utakmica.

Treninzi na igralištima u Turčinu i Biškupcu, gdje dječaci i djevojčice imaju vrhunske uvijete za rad. Suradnja između dva kluba jako je dobra što je vidljivo na rezultatima i broju novih članova koji dolaze u nogometni centar da bi napravili prve nogometne korake. Ekipa U-11, koja se natječe u Ligi početnika U-11, prošle je sezone uvjerljivo osvojila naslov prvaka upisavši 19 pobjeda i samo jedan poraz, uz gol razliku 140:27.

I novoj sezoni ekipa je nastavila s odličnim rezultatima te drži vodeće mjesto na polusezoni, pri čemu u 12 odigranih kola imaju čak 11 pobjeda te jedan neriješen rezultat, uz gol razliku 71:12.