Mihaela Brodar, Petra Petek i Bojana Poljak (s lijeva), ekipa STK Varaždin, koja je bila bolja od Bjelovara

Ekipa STK Varaždin odlično krenula u proljetni dio sezone

| 5.2.2017. u 14:02h | Objavljeno u Sport

U sklopu 10.kola stolnoteniske Super lige za žene ekipa Varaždina je na domaćem terenu  svladala petoplasiranu ekipu s tablice STK Bjelovar rezultatom 4-1.

U uvodnom meču domaća igračica Bojana Poljak izgubila je od najbolje igračice Bjelovara Ivane Tubikanec. To je ujedno bio i jedini bod za gostujuću ekipu. Nakon toga na teren su izašle varaždinka Mihaela Brodar i Ivana Grgić. Bio je to meč u kojem je Mihaela slavila rezultatom 3-1.

U trećem meču snage su odmjerile prvi domaći "reket" Petra Petek i Mirna Tomić, a i taj meč je  sigurno otišao na stranu Varaždinki. Nakon toga je uslijedila igra parova u kojoj su aktualne prvakinje države Bojana Poljak i Petra Petek odličnom igrom pobijedile Ivanu Tubilanec i Mirnu Tomić rezultatom 3-0.

Točku na "i" u zadnjem meču i ukupnu pobjedu varaždinki rezultatom 4-1 stavila je Bojana Poljak koja je sigurnom igrom pobjedila Ivanu Grgić rezultatom 3-0. U slijedećem kolu naredne subote u 17 sati ekipa STK Varaždin će u derbiju 11. kola ugostiti trećeplasiranu ekipu STK Aquaestila iz Duga Rese.