Dvije gostujuće pobjede varaždinskog Starra, vodećeg sastava Superlige

Varaždinske vijesti | 21.11.2022. u 09:51h | Objavljeno u Sport

Sjajan vikend je iza stolnotenisača varaždinskog STK StaRR. Nakon što su u subotu prošetali dubrovačkim Gospinim poljem i sjajnom partijom svladali vječitog rivala ekipu STK Marinkolor, u nedjelju su sjajnom igrom svladali i Splićane.

U derbiju 9. kola domaćeg prvenstva HEP Superlige Varaždinci su slavili rezultatom 3:1 čvrsto zasjevši na vrh domaćeg stolnoteniskog prvenstva sa stopostotnim učinkom.

U prvom meču je Filip Ćipin s 3:0 dobio Marka Vidačeka, nakon čega je u drugom meču Miho Simović izgubio od indijskog Starrovca Jehe Himnakulhpuinghete s 3:1.

Istim rezultatom Tomislav Japec gubi treći meč od Ronalda Ređepa, nakon toga u četvrtom susretu za konačnu pobjedu Himnakulhpuingheta s 3:0 protiv Ćipina StaRR-u osigurava vrh prvenstvene ljestvice.

U zadnjem 10. kolu prvog dijela stolnoteniske HEP Superlige Varaždinci su u nedjelju gostovali kod Splićana te su ponovili sjajnu igru i ubilježili još jednu pobjedu.

Prvo je Ronald Ređep s 3:1 svladao Dominika Zeljka, potom je indijski igrač u varaždinskom dresu Jeho Himnakulhpuingheta s 3:0 pobjedio Vedrana Bakača, da bi u istim rezultatom Marko Vidaček u trećem meču pobijedio Marka Mlinara.

Nakon odigranih 10 kola domaćega stolnoteniskog prvenstva sada će uslijediti stanka do kraja veljače 2023. godine, a STK StaRR će s prvoga mjesta na ljestvici proljeće dočekati i s najboljim igračem lige Jehom Himnakulhpuinghetom.