Dva druga i dva treća mjesta hrvačima Vindije na turniru Zlatni pijetao u Koprivnici

| 11.3.2024. u 10:28h | Objavljeno u Sport

Na tradicionalnom hrvačkom turniru za mlađe kategorije Zlatni pjetao u Koprivnici nastupilo je oko 350 hrvača iz Moldavije, Rumunjske, Estonije, Mađarske, Češke, Slovačke, Austrije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Među njima natjecalo se i deset hrvača varaždinske Vindije.

Druga su mjesta od varaždinskih hrvača osvajali Jan Sačić u kategoriji do 33 kilograma kod mlađih dječaka početnika i Ivan Lonjak u kategoriji do 44 kilograma kod starijih dječaka.

Treći si bili Tin Hrestak u kategoriji do 40 kilograma kod mlađih dječaka početnika i Domagoj Herceg u kategoriji do 52 kilograma kod starijih dječaka.

Kod mlađih dječaka početnika Dino Zorec bio je peti u kategoriji do 33 kilograma, kod mlađih dječaka Teo Ciglar je u kategoriji do 65 kg zauzeo 6. mjesto, a Fran Cafuk je u istoj težinskoj kategoriji zauzeo 7. mjesto.

Kod starijih dječaka Ivan Bačani je u kategoriji do 75 kilograma zauzeo 5. mjesto, dok su bez plasmana ostali ostali Leon Posavec u kategoriji do 48 kilograma i Lovro Crnčić u kategoriji 75 kilograma.

U pratnji hrvača Vindije bili su treneri Ivica Florjanić i Ivan Ratković.