Zelengaj i Jalžabet odigrali su u subotu prvenstvi susret, a danas će se ponovno ogledati u županijskom Kupu Foto: Dražen Novosel

Dubravka Z. nakon jedanaesteraca bolja od Klenovnika, danas ostale utakmice 1/8 finala Kupa ŽNS-a

| 9.9.2020. u 09:48h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U jučerašnjem prvom susretu osmine finala Kupa Županijskog nogometnog saveza Dubravka Zagorac je nakon izvođenja jedanaesteraca bila bolja u Klenovniku od istoimenog domaćina rezultatom 7:6,  nakon što je u regularnom dijelu susret završio 3:3. Dva je gola za goste postigao Karlo Kutnjak,. a jednom je strijelac bio Domagoj Kutnjak, dok je dva gola za Klenovnik postigao Filip Grđan, a jednom je mrežu gostiju zatresao Drago Oštarjaš.

Danas će se u 17 sati, igrati preostale utakmice osmine finala Kupa Županijskog nogometnog saveza, osim susreta između Varaždina i Karlovca, kojeg će termin biti određen naknadno. Danas će u Hrženici domaći Radnički ugostiti varaždinsku Slobodu, na stadionu Slobode Varteks će ugostiti Polet (T), u Kućanu Donjem Zelengaj će biti domaćin Jalžabetu.

U Novakovcu će istoimeni domaćin igrati s Podravinom,u Margečanu će se sastati Mladost i Nedeljanec, dok će se na igralištu Kod mosta u Beletincu igrati susjedski derbi između Bednje i Čeva. Termin utakmice između Varaždina i Karlovca bit će određen naknadno. Susreti četvrtfinala na rasporedu su u srijedu, 7. listopada ove godine.