DŠR Salinovec u subotu 3. veljače obilježava "Dan sportske rekreacije u Hrvatskoj" Foto: ilustracija / Pixabay

DŠR Salinovec u subotu 3. veljače obilježava "Dan sportske rekreacije u Hrvatskoj"

Varaždinske vijesti | 1.2.2018. u 11:10h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec priključuje se akciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" u obilježavanju "Dana sportske rekreacije u Hrvatskoj" turnirima u stolnom tenisu.

Tako će se u subotu, 3. veljače, u dvorani Područne škole u Salinovcu održati 4. Zatvoreni stolnoteniski turnir salinovečkog kraja "Pet strana svijeta". Riječ je o turniru za članove Društva i neprofesionalce s područja Salinovca, Ivanečkog Vrhovca, Stažnjevca, Ivanečke Željeznice i Gačica. Igrat će se u tri kategorije: dječaci iz osnovne škole, muški seniori i žene. Prijave: dječaci iz osnovne škole i žene – 12:20 do 12:40 sati - početak turnira u 13 sati, muški seniori – 15:20 do 15:40 sati – početak turnira u 16 sati; nagrade: medalje za prva tri mjesta i diplome za svakog sudionika.

Također, u dvorani Područne škole u Salinovcu u nedjelju 4. veljače održat će se i 7. Otvoreni stolnoteniski turnir, s početkom u 10 sati. Prijave će se primati od 09:20 do 09:40 sati, kotizacija iznosi 20 kuna, a nagrade su: pokal za pobjednika, medalje za prva tri mjesta i diplome za svakog sudionika.