DŠR Lančić-Knapić pobjednik 6. Memorijalnog malonogometnog turnira "Dragutin Ribić-Riba" Foto: DŠR Salinovec

DŠR Lančić-Knapić pobjednik 6. Memorijalnog malonogometnog turnira "Dragutin Ribić-Riba"

Varaždinske vijesti | 26.6.2018. u 10:14h | Objavljeno u Sport

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organiziralo je u nedjelju 24. lipnja 6. Memorijalni malonogometni turnir "Dragutin Ribić – Riba".

Sudjelovalo je osam ekipa: Drvodjelac Ivanec, DŠR Lančić–Knapić, DŠR Salinovec, Gregur-invest, Trakošćan, Mystery bar, Šogori i Auto servis Benkus. Prvo mjesto i 50 posto od kotizacije, pehar i prijelazni pehar osvojila je ekipa DŠR Lančić–Knapić, drugo mjesto osvojila je ekipa Drvodjelac Ivanec, uz pehar i 30 posto od kotizacije, dok su treće mjesto, pehar i 20 posto od kotizacije osvojili igrači iz ekipe Trakošćan. Najbolji strijelac turnira bio je Benjamin Šantalab iz Drvodjelca Ivanec, koji je bio bolji u raspucavanju za najboljeg strijelca s devet metara s Markom Žuličekom iz Lančić–Knapića, budući da su obojica imali po šest postignutih golova. Najbolji golman turnira bio je Matija Žuliček iz DŠR Lančić–Knapić.

- Dragutin Ribić–Riba je bio jedan od ponajboljih nogometaša našeg kraja, velika čast nam je to što je bio aktivan član DŠR Salinovec od prve sekunde pa do kraja svog kratkog života. Riba, veliko hvala za sve što si učinio za sve nas - ističu iz DŠR-a Salinovec.