Druga ŽNL Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Zadrugaru pobjeda u 90+3 minuti uz prijave navijača za polijevanje i pljuvanje sudaca

| 7.9.2019. u 20:40h | Objavljeno u Sport

U jedinom susretu 3. kola Druge ŽNL, Zadrugar je na gostovanju u Vrbanovcu kod Dinama 01 stigao do uske pobjede od 3:2 u samoj završnici susreta.

Vedran Milak je doveo domaćina u vodstvo u 39., Dražen Vukina je izjednačio 65., Antonio Kolak je u 68. doveo goste u vodstvo 2:1, Luka Levatić domaćinu donosi izjednačenje u 85., a gol odluke pao je u trećoj minuti sudačke nadoknade, strijelac je bio Patrik Mraz

Obje momčadi su imale po jedno isključenje. Vedran Milak je dobio izravni crveni karton u 76. minuti zbog jako oštrog prekršaja, dok je Karlo Štimac isključen zbog dva žuta kartona koje je dobio zbog dva oštra starta.

Utakmicu je i obilježilo nekulturno ponašanje gostujućih navijača koji su prema zapisniku sudaca na susretu prvo u 85. minuti polijevali prvog pomoćnog suca, u 94. minuti isti sudac je prijavio pljuvanje, a nakon utakmice oba pomoćna suca su prijavili psovanje i vrijeđanje tijekom cijele utakmice cijelog sudačkog tima.

U sutrašnjim susretima, vodeća momčad lige Orač će na domaćem terenu imati priliku ubilježiti i treću pobjedu u nizu protiv ekipe Trnja koja je za sada bez pobjede u prva dva kola, Dinamo (B) će ugostiti Mladost (S), Novakovec je domaćin Rudaru 47, šemovečka Mladost će kod kuće igrati protiv Podravca Kitra, Radnički je domaćin Novoj Vesi, a Razvitak dočekuje Lepoglavu.

Svi susreti će krenuti od 17 sati.