Druga ŽNL Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Zadrugar uspio pobijediti Novu Ves i ostvario treću pobjedu sezone

| 21.9.2019. u 21:54h | Objavljeno u Sport

U jedinom susretu dana u sklopu 5. kola Druge ŽNL, Zadrugar je na domaćem terenu svladao momčad Nove Vesi s minimalnih 1:0 i stigao do svoje treće pobjede sezone i skočio na četvrto mjesto na tablici. Jedini pogodak vrijedan tri boda zabio je Dražen Vukina u 13. minuti.

Susret su obilježila i dva crvena kartona u redovima domaće momčadi. Prvog je zaradio Nino Marković u 64. minuti zbog starta na protivničkog igrača koji je zbog siline udarca onesvješten, a drugo isključenje je zaradio Nikica Struški koji je u 68. minuti kažnjen s dva žuta kartona, prvog zbog preoštrog starta, drugog zbog prigovora na odluku suca.

Sutra je na rasporedu ostatak susreta, a najzanimljivije će biti u Petrijancu gdje će se sastati dvije od tri momčadi koje su u dosadašnja četiri kola ubilježile četiri pobjede. Domaći Orač će se sastati sa Podravcem Kitrom. Remi u tom susretu bi najviše pogodovao momčadi Razvitka koja bi pobjedom protiv Trnja sutra zasjela sama na vrhu tablice.

U ostalim susretima, Dinamo 01 će biti domaćin Mladosti (S), Dinamo (B) će kod kuće dočekati Rudara 47, Novakovec će odmjeriti snage s Mladošću (Š), Radnički će ugostiti momčad Lepoglave.

Sve utakmice će krenuti od 16 sati.