Druga ŽNL: Razvitak slavio protiv Dinama 01, susret u Lepoglavi obilježila tučnjava u 33. minuti Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Razvitak slavio protiv Dinama 01, susret u Lepoglavi obilježila tučnjava u 33. minuti

| 5.6.2021. u 22:00h | Objavljeno u Sport

Nakon što su u srijedu odigrani susreti 23. kola Druge ŽNL, u današnja dva susreta 24. kola Razvitak je na domaćem terenu slavio protiv Dinama 01 s 2:1, dok je Lepoglava bila s minimalnih 1:0 bolja od Klenovnika.

U susretu u Čičkovini, sva tri gola su pala iz kaznenog udarca. Domaćin Razvitak je poveo pogotkom Željka Juga u 11., gosti su izjednačili pogotkom Marka Hajeca u 13. također iz kaznenog udarca, a odlučujući gol je u 88. minuti susreta zabio ponovno Jug iz kaznenog udarca.

Lepoglava je do pobjede stigla u 73. minuti susreta kada je jedini gol za domaćina postigao Marko Žuliček. Lepoglava je susret završila s devet, a Klenovnik s 10 igrača. Susret je obilježen tučnjavom domaćeg igrač Davida Čižića i gostujućeg igrača Josipa Gladovića. Obojica su šakama krenuli na onog drugog te su obojica zaradila izravne crvene kartone, dok je Lepoglavi zbog dva žuta kartona u 50. i 56. minuti isključen Ivica Bistrović.

Sutra su na rasporedu susreti Poleta (M) i Orača, Zadrugara i Mladosti (VT), Radničkog i Rudara 47, Novakovca i Mladosti (S), Nove Vesi i Mladosti (Š) te Podravca Kitra i Bukovčana. Sve utakmice su na rasporedu u 17:30 sati.