Druga ŽNL: Radnički preokretom do novog slavlja, Mladost (VT) do minimalne pobjede protiv Orača Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Radnički preokretom do novog slavlja, Mladost (VT) do minimalne pobjede protiv Orača

| 7.11.2021. u 17:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U četiri susreta 11. kola Druge ŽNL, Radnički i Mladost (VT) su ostvarili pobjede, dok su u preostala dva susreta podijeljeni bodovi.

Radnički je sa 4:2 bio bolji od Podravca (Sv) na gostovanju. Podravac (Sv) je bolje krenuo u susret i poveo sa 2:0 golovima Davida Šumige u 15. i Leona Vukovića u 27. minuti susreta, ali je unatoč prednosti, Radnički na kraju ipak uzeo pobjedu nakon što su preokrenuli rezultat golovima Marija Nikolića u 50. (KU), Gorana Karea u 55., Gorana Jagića u 57. (KU) i Vedrana Hižaka u 62. minuti. Podravac (Sv) je susret završio s 10 igrača na terenu nakon što je Leon Vuković sakupio dva žuta kartona, jedan u 77. zbog napucavanja lopte u prekidu igre i drugi u 85. minuti zbog odguravanja igrača tijekom prekida igre.

Mladost (VT) je ugostila Orača i slavila s minimalnih 1:0. Jedini pogodak vrijedan tri boda je zabio Igor Beštek u 37. minuti susreta.

U preostala dva susreta dana, Lepoglava je na domaćem terenu remizirala s Mladošću (Š) 1:1, dok je 2:2 remi odigran Novakovcu između istoimene domaće momčadi i Dinama (B).