Druga ŽNL: Podravac (Sv) "petardom" slavio u 5:1 pobjedi protiv Poleta (M) Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Podravac (Sv) "petardom" slavio u 5:1 pobjedi protiv Poleta (M)

| 24.4.2022. u 12:18h | Objavljeno u Sport

U jedinoj subotnjoj utakmici 20. kola Druge ŽNL, Podravac (Sv) je na domaćem terenu svladao Polet (M) sa 5:1 u utakmici u kojoj su obje momčadi završile susret s igračem manje. 

Iako rezultat to ne pokazuje, utakmica nije bila baš lagana za Podravac (Sv). Podravac je poveo s 1:0 u 28. minuti preko Denisa Majcena, dok je u 42. minuti na 2:0 vodstvo povisio Marko Liber. Gosti su u 70. minuti smanjili na 2:1 pogotkom Denisa Balažinca i taj rezultat je ostao sve do 89. minute kada su domaćini povećali prednost na 3:1 pogotkom Nikole Petrića koji je u 90+2 minuti susreta zabio i gol za 4:1 prednost, dok je konačnih 5:1 u 9+4 minuti susreta postavio Admir Pezer. Domaćin je ostao s igračem manje u 83. minuti, nakon što je Marko Liber pokupio dva žuta kartona, prvi u 80. zbog nesportskog ponašanja, a drugi u 83. minuti zbog ispucavanja lopte tijekom prekida, a gosti su također ostali s igračem manje zbog izravnog crvenog kojeg je zaradio Mario Valdec jer je grubo startao na gležanj protivničkog igrača.

Nedjelja, 24. travanj, 17 sati,

Mladost (Š) - Dinamo (B), Dinamo 01 - Orač, Razvitak - Lepoglava, Radnički - Mladost (VT), Podravac Kitro (SE) - Lunjkovec, Nova Ves - Novakovec