Druga ŽNL: Podravac K. svladao Radnički, Mladost (VT) ima priliku preuzeti vrh tablice Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Podravac K. svladao Radnički, Mladost (VT) ima priliku preuzeti vrh tablice

VV | 20.11.2021. u 17:03h | Objavljeno u Sport

Radnički je ipak izgubio na gostovanju kod Podravca Kitra u derbiju 13. i posljednjeg jesenskog kola Druge ŽNL s 3:0 i iako je i dalje vodeći, Mladost (VT) domaćim susretim protiv Mladosti (Š) ima priliku preuzeti prvo mjesto.

Podravac Kitro je poveo s 1:0 u 29. minuti pogotkom Matije Zelenca, a pobjedu su golovima za 2:0 i 3:0 u posljednjim minutama susreta osigurali Fran Matulić u 89. i Zelenc svojim drugim golom u 90+2 minuti susreta. Obje momčadi su susret završile s igračem manje. Domaćinu je već u 16. minuti susreta izravnim crvenim kartonom isključen golman Nino Tropšek koji je spriječio protivničkog igrača u izglednoj prilici za postizanje pogotka, dok je Radničkom isključen Matija Špoljarić 36. minuti, nakon što je prvo u 33., a onda i u 36. minuti zaradio žute kartone zbog oštrih prekršaja. 

U ostalim susretima, Dinamo (B) je bio bolji od svog domaćina Poleta (M) s 2:0, Novakovec je istim rezultatom 2:0 svladao Orača na domaćem terenu, dok je Lepoglava bila bolja od Lunjkovca s 2:1 na gostovanju.

U nedjelju, Razvitak gostuje kod Nove Vesi, Mladost (VT) dočekuje Mladost (Š), a Podravac (Sv) će dočekati Dinamo 01.

Sve utakmice će se igrati u 13:30 sati.