Prva ŽNL Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Novakovec preokretom slavio protiv Razvitka uz hat-trick Nikole Hamelca

| 10.4.2021. u 19:46h | Objavljeno u Sport

U jedinom susretu 15. kola Druge ŽNL, Novakovec je na domaćem terenu slavio protiv malo više favoriziranog Razvitka i slavio s 3:1.

Razvitak je poveo u 5. minuti susreta pogotkom Željka Juga iz kaznenog udarca, ali nakon toga je Novakovec hat-tricom Nikole Hamelca u 25., 88. i 90+1 minuti susreta, s time da su posljednja dva gola oba bila iz kaznenog udarca.

Obje momčadi su susret završile sa samo 10 igrača. Denis Božić iz redova gostujuće momčadi je u 69. minuti susreta zaradio dva žuta kartona, prvi zbog opstrukcije nastavka igre i drugi zbog ironičnog pljeskanja sucu zbog neslaganja sa sučevom odlukom, dok je iz redova domaćina isključen Mišel Škvorc isto zbog dva žuta kartona, prvi je zaradio u 19., a drugi u 79. minuti susreta, oba zbog preoštrog starta.

Sutra, Rudar 47 će kod kuće dočekati Podravca Kitra, Dinamo iz Vrbanovca će biti domaćin Mladosti (VT), Mladost (S) će ugostiti Orač, Mladost (Š) će biti domaćin Bukovčanu, Klenovnik Poletu (M), Nova Ves Radničkom, a u derbiju kola će se susresti trećeplasirana Lepoglava i prvoplasirani Zadrugar u Lepoglavi.

Sve utakmice počinju u 16:30 sati.