Nika Premuž (s loptom) odigrala je odličnu utakmicu i vodila ekipu kada je to bilo najpotrebnije

Druga prvenstvena pobjeda ekipe Vindi

| 7.12.2015. u 09:49h | Objavljeno u Sport

digrano je 8. kolo ženske A2 lige Sjeveroistok između ekipe Vindi iz Varaždina i Koprivnice. Utakmica je završila pobjedom varaždinske ekipe rezultatom 55:52, čime je Vindi izborila drugu pobjedu ove sezone. Vindi je spremno krenuo u utakmici ponajviše zahvaljujući Niki Premuž koja je odigrala odličnu utakmicu i vodila ekipu kada je to bilo najpotrebnije.

Važan je bio ulazak u utakmicu stoga je rezultat na kraju prve četvrtine 17:10 bio svakako poticaj za daljnju dobru igru. Druga četvrtina je bila nešto siromašnija koševima, Vindi je poatigla 6, a Koprivnica 5 koševa. Nakon poluvremena Vindi ima nekoliko pogrešaka u igri no ponovno se “budi” i zabijamo 21 koš a protivnici 19. Zadnja četvrtina je završila u korist gostiju 11:18 no djevojke su odigrale odličnu obranu i zabile koševe kada je to bilo najpotrebnije te ostvarile pobjedu.

U domačim redovima najučinkovitija je bila kapetanica Karmen Petreković sa 22 koša, Nika Premuž postigla je 17, a Lara Brezovec 13 koševa. U sljedećem kolu ekipa Vindi odlazi u goste trenutno neporaženoj ekipi Murse iz Osijeka.