DRUGA HNL Varaždin danas gost druge momčadi Dinama, može li u Maksimiru nastaviti pozitivan niz? Foto: Krešimir Đurić

DRUGA HNL Varaždin danas gost druge momčadi Dinama, može li u Maksimiru nastaviti pozitivan niz?

| 20.3.2022. u 08:32h | Objavljeno u Sport

U Drugoj HNL igraju se utakmice 21. kola. Vodeća momčad prvenstva, sastav Varaždina, koji ima dva boda više u odnosu na drugoplasirani Rudeš, danas će u 13 sati, gostovati na stadionu u Maksimiru, gdje će igrati protiv druge ekipe Dinama.

Trener momčadi Varaždina Mario Kovačević moći će računati na Igreca i Vugrineca,koji su ovaj tjedan, nakon saniranih ozljeda, počeli s treninzima, dok Jagić još uvijek nije potpuno spreman, a kapetan Postonjski mu neće biti na raspolaganju zbog tri žuta kartona.

- Veseli me da je ova ekipa pokazala da može pobijediti bez obzira na izostanke u momčadi, vjerujem da ćemo biti pravi protiv Dinama. Igrat ćemo protiv talentirane ekipe, to su igrači koji od limača predodređeni da će u budućnosti igrati za prvu momčad Dinama i u Europi, sve su to mladi reprezentativci i znamo koliko su dobri i kvalitetni. Znamo kako trebamo igrati protiv njih, mi smo opet bitni, moramo prije svega odigrati čvrsto, a položaj na tablici potvrđuje da imamo kvalitetu i da možemo igrati protiv svakoga, pa tako i protiv Dinama. Ne smijemo toj ekipi dozvoliti da se razigraju, a po rezultatima se vidi da oni kod kuće svakog pobjeđuju. Njihov plus je dolazak Krznara za trenera ove polusezone, koji je s prvom momčadi Dinama prošao puno toga i stvarno nas čeka teška utakmica protiv talentiranog suparnika, ali imamo što pokazati. Vjerujem u svoju ekipu i da ćemo biti pravi te da se možemo vratiti s pozitivnim rezultatom - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

U jučerašnjim utakmicama Solin je bio bolji od Opatije 1:0, Kustošija i Jarun odigrali su 1:1, Inter je pobijedio Sesvete 2:0, a Orijent 1919 je s 2:1 svladao Dubravu Tim Kabel.

Danas od 13 sati Cibalija će ugostiti Dugopolje, a od 15.30 sati BSK će biti domaćin Rudešu, a Croatia drugoj momčadi Osijeka.

-