Dražen Vitez jednoglasno je izabran za predsjednika NK Varaždin Foto: Dražen Novosel

Dražen Vitez: "Ni pod koju cijenu ne smijemo dozvoliti da ispadnemo iz Prve lige"

| 29.3.2021. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Dražen Vitez (56) novi je predsjednik Nogometnog kluba Varaždin, a dopredsjednici su Davor Vugrinec i Stjepan Cvek. Odlučeno je to, među ostalim, jednoglasno, na redovnoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba Varaždin, koja je održana prošlog utorka.

Dražen Vitez nekadašnji je pripadnik SJP Rode iz Varaždina, bivši je načelnik PU Varaždinske, bio zamjenik glavnog ravnatelja hrvatske policije, a posljednje je obnašao funkciju načelnika PU Splitsko dalmatinske, s koje je, na vlastiti zahtjev, umirovljen, s prvim danom ožujka ove godine.

- Od malena sam u nogometu, trenirao sam u nekoliko klubova i igrao nogomet, koji mi je strast. Posao kojeg sam radio bio je vezan uvijek uz sport, uz nekadašnji Nogometni klub Varteks, a kada sam došao u Zagreb, na mjesto zamjenika glavnog ravnatelja policije, moj dio posla bila je opća sigurnost, koja je podrazumijevala rad s navijačima i navijačkim skupinama, pri čemu sam upoznao jako puno ljudi, navijača iz cijele Hrvatske. Isto tako upoznao sam i nogometnu organizaciju Hrvatskog nogometnog saveza, većinu predsjednika klubova u Hrvatskoj i sada, kada sam otišao u mirovinu, ovo mi je povratak nogometu, da mogu i na tom polju pokazati i dokazati da se može uspješno voditi jedan nogometni klub, kao što je Nogometni klub Varaždin - rekao je uvodno novi predsjednik varaždinskog prvoligaša Dražen Vitez.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...