Stjepan Cvek, Mario Kovačević i Dario Jertec (s desna) na današnjoj konferenciji za novinare u NK Varaždin Foto: Dražen Novosel

Dražen Ladić sportski direktor, u subotu na stadion Varteksa dolazi Solin

| 8.3.2018. u 09:58h | Objavljeno u Sport

Uoči nastavka prvenstva u Drugoj HNL danas je održana konferencija za novinare u Nogometnom klubu Varaždin, kojoj su, ispred kluba, nazočili predsjednik Stjepan Cvek, trener momčadi Mario Kovačević i igrač sredine terena Dario Jertec.

Varaždin, koji ima ambicije ostvariti plasman u prvoligaško društvo, bi u subotu, od 15 sati, u sklopu 20. kola, trebao na stadionu Varteksa ugostiti momčad Solina, a zbog tri žuta kartona u sastavu neće biti Golubara, Kabirua i Kulenovića. Momčad su napustila tri igrača, Petrović, Martinac i Luka Jagačić, a došla su četiri, Brlečić, Mezga, Jelić Balta i Klepač.

Klub se pojačao i u logističkom dijelu. Ono o čemu je naš tjednik prvi pisao danas je dobilo i službenu potvrdu, s obzirom da je sportskim direktorom imenovan Dražen Ladić, Toni Dalić je direktor,a Igor Kranjec tajnik kluba. U članstvo Izvršnog odbora kluba kooptirani su Tomislav Kezelj, Mladen Topolnjak i Oleg Uskoković.

-Pripreme su trajale dosta dugo, dva mjeseca, radilo se puno, a odigrali smo devet prijateljskih utakmica. Nakon prva dva tjedna kada smo normalno radili poslije smo imali problema zbog snijega i leda, a radili smo što smo mogli. Smatram da ćemo biti spremni za početak prvenstva, a u tjedan dana ćemo imati tri utakmice što znači da od početka moramo biti pravi. U odnosu na jesenski dio konkurenciji u svlačionici će biti jača,a vjerujem da ćemo biti još bolji. Prva utakmica protiv Solina je jako bitna, jer nikada se ne zna kako će momčad reagirati nakon pripremnog perioda, a naravno idemo po pobjedu - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

- Svi mi u svlačionici jedva čekamo da počnemo igrati utakmice, svjesni odgovornosti i zadataka koji su pred nama. Misli su nam okrenute prema momčadi Solina, kojeg ćemo pokušati pobijediti. U svlačionici smo prava klapa i svi zajedno idemo prema cilju. Svjestan sam da su očekivanja od mene velika, u svakoj utakmici dajem najviše što mogu, a svi mi igrači želimo sve najbolje, prvo zbog sebe, a onda naravno i zbog kluba - rekao je jedan od najiskusnijih u redovima Varaždina Dario Jertec.