Drava u Svetom Đurđu danas dočekuje Bednju u polufinalu Kupa ŽNS-a

| 25.4.2018. u 08:55h | Objavljeno u Sport

Za prvi polufinalni susret županijskog Kupa, koji će se igrati danas od 17 sati igrati u Svetom Đurđu između domaćeg županijskog prvoligaša Drave i četvrtoligaša Bednje vlada veliki interes. Drava je već jednom zaigrala u finalu županijskog Kupa i to protiv varaždinske Slobode 1998. godine, kada je trener bio aktualni trener Zlatko Sačer.
- Gledao sam Bednju u subotu u Ludbregu protiv Podravine, a iako su oni favoriti naravno da očekujemo pobjedu, jer iznenađenja u Kupu su moguća. Prije uzvrata zadovoljila bi me pobjeda s dva gola razlike, što će biti teško ostvariti, a bilo bi dobro i da ne primimo gol kod kuće - rekao je Sačer.

- U Kupu je sve moguće i u srijedu moramo biti spremni na sve. Domaćin će dati sve da pruži dobru igru, a mi ćemo prezentirati igru koju pružamo u Četvrtoj ligi. S obzirom na viši rang i na uzvrat kod kuće mi smo u prednosti, ali to moramo pokazati na terenu. Neće biti lako, a u obje ćemo utakmice ući maksimalno skoncentrirani - rekao je trener Bednje Saša Paska.

Uzvrat će biti 9. svibnja u Beletincu.