Domagoj Drožđek s novim dresom prvoligaša Lokomotive Foto: nk lokomotiva.hr

Domagoj Drožđek priključio se Đuraseku i Ivanušecu u Lokomotivi

| 30.8.2018. u 15:57h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Dosadašnji napadač Varaždina Domagoj Drožđek, najbolji nogometaš i strijelac prošle sezone u Drugoj HNL od danas je novi igrač prvoligaša Lokomotive, momčadi u čijim redovima već igraju dva igrača bivšeg prvoligaša Varteksa Luka Ivanušec i Neven Đurasek.

Drožđek je u prošloj sezoni u 30 nastupa postigao 20 golova. Uoči povratka u Varaždin tri je sezone proveo je u njemačkoj Borussiji iz Dortmunda, gdje je prve dvije godine igrao za juniore, a zatim za drugu momčad.

- Iznimno sam sretan što sam došao u Lokomotivu. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri. Čuo sam samo riječi hvale, kako za  klub tako i za trenera i direktora. Slijedi naporan rad kako bi ostvarili što bolje rezultate i u konačnici što bolji plasman na ljestvici - rekao je Drožđek za službenu web stranicu NK Lokomotiva.

Drožđek je svojim igrama i golovima prošle sezone skrenuo na sebe pozornost i tijekom ljeta bilo je dosta upita na adresu varaždinskog kluba iz drugih sredina, među kojima je bio i jedan drugoligaš iz Italije.

Današnjim potpisom ugovora za hrvatskog prvoligaša Lokomotivu Drožđeku su nastup u utorak na stadionu u Sigetu i gol u susretu pretkola hrvatskog Kupa za pobjedu Varaždina od 3:0 nad Hrvatskim Dragovoljcem bile posljednje minute i zadnji gol u dresu Varaždina.

U igri su za angažman Drožđeka bili Dinamo, Istra 1961, Osijek i Lokomotiva, a gdje će nastaviti karijeru riješeno je danas, predposljednjeg dana prijelaznog roka.