Do srijede će biti sazvana skupština Nogometnog kluba Varaždin

| 13.11.2015. u 11:55h | Objavljeno u Sport

Iako je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš najavio da će se sjednica skupštine Nogometnog kluba Varaždin održati u srijedu, 11. studenog, dva dana poslije okruglog stola u Gradskoj vijećnici, to se ipak nije dogodilo.

- Koliko imam informaciju navodno su obavljeni razgovori između dvije strane zainteresirane za upravljanje klubom, ne znam koji su zaključci, vjerojatno će se još razgovarati, a sasvim sigurno sljedeći će se tjedan, zaključno do srijede, održati skupština kluba - naglasio je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš, te dodao:- Skupština nije održana u srijedu jer te dvije strane, koliko imam informacije, razgovaraju i nitko me od njih, da se tako izrazim, nije pritiskao da sazovem skupštinu kluba - rekao je Habuš.

Gradonačelnik se nada da će dvije strane pronaći zajednički jezik, ali zna što će napraviti ukoliko do toga ne dođe.

- Očekujem da ćemo imati rješenje koje će zadovoljiti obje strane, a ukoliko neće biti kompromisnog rješenja, a opet tvrdim i uvjeren sam da ga moramo naći, onda ću napraviti ono što sam rekao na okruglom stolu. Sazvat ću skupštinu kluba i sve roditelje, čija djeca treniraju u klubu, sukladno Statutu kluba, imenovati u skupštinu. Neka onda tih stotinjak ljudi odluči u kojem pravcu žele da ide klub, u kojem treniraju njihova djeca, a Grad će poštivati svaku odluku - zaključio je Habuš.