Hrvači Vindije koji su nastupili na PH u Ludbregu

Devet medalja hrvačima Vindije na PH u Ludbregu

| 15.10.2018. u 14:46h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

u Ludbregu JE u organizaciji Hrvačkog kluba Ludbreg, održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzraste kadeta i mlađih seniora U-23 i to za žene i muškarce. Nastupilo je 120 hrvačica i hrvača iz 21 hrvatskog hrvačkog kluba.

Varaždinska Vindija nastupila je s deset predstavnika, koji su osvojili devet medalja. Kod kadeta Luka Fajfarić zauzeo je 3. mjesto u kategoriji do 55 kilograma, Edi Kelemenić bio je treći u kategoriji do 71 kilogram,gdje je Jakov Gerić zauzeo peto mjesto.

Dario Majcok osvojio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji do 130 kilograma, a prvakinjom države postala je i Victoria Vrdoljak kod kadetkinja, u kategoriji do 69 kilograma.

Kod mlađih seniora zlatni su bili Mihael Bešenić u kategoriji do 61 kilogram i Filip Frankol u kategoriji do 65 kilograma,srebrni je bio Ivan Ratković u kategoriji do 86 kilograma, Leon Meštrić bio je treći do 92 kilograma,a  Nikola Conar drugi u konkurenciji do 97 kilograma. Ekipno Vindija je zauzela drugo mjesto kod mlađih seniora.