Deseta uzastopna prvenstvena pobjeda GRK Varaždina 1930

| 12.3.2016. u 19:26h | Objavljeno u Sport

Momčad Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 ostvarila je večeras i desetu uzastopnu prvenstvenu pobjedu svladavši u Poreču istoimenog domaćina rezultatom 24:19, poluvrijeme 10:10. 

Najučinkovitiji u varaždinskom sastavu, u večerašnjem susretu 23. kola Premijer lige, bili su Jurica Vidaček sa sedam golova, te Kevin Lind i Ivan Horvat s po četiri postignuta gola, a kod domaćina šest je golova postigao Andrej Obranović.

- Odigrali smo maestralno u obrani, u kojoj je Vincek bio fenomenalan, a Vidaček je vodio momčd u napadu. Kvalitetnom obranom smo večerašnj utakmicu riješili u svoju korist, jer primiti samo 19 golova u gostima je odlićna stvar. U posljednjih 20 utakmica ova ekipa ima samo jedan poraz koji nam se dogodio protiv Kaštela, krajem studenog prošle godine - komentirao je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

Varaždinci, vodeći sastav na tablici u Premijer ligi, će u srijedu,16. ožujka, u dvorani na Dravi, u sklopu osmine finala hrvatskog Kupa, dočekati momčad Zameta iz Rijeke, a susret će početi u 17 sati. Utakmicu 24. kola Premijer lige protiv Ivanića, koja se prema rasporedu trebala igrati naredni vikend, Dabrovi će, zbog zauzetosti dvorane na Dravi, odigrati 30. ovoga mjeseca.