Dejan Mezga igrao je s Mariborom Ligu prvaka Foto: nk inter zaprešić

Dejan Mezga i Mario Brlečić pojačali momčad drugoligaša Varaždina

| 15.2.2018. u 14:33h | Objavljeno u Sport

Bivši igrači zaprešićkog Intera Mario Brlečić i Dejan Mezga postali su igrači drugoligaša Varaždina, i sigurno će biti od velike pomoći treneru Mariju Kovačeviću u nastojanju da se izbori plasman u Prvu HNL.

Tridesetdvogodišnji Dejan Mezga ofanzivni je vezni igrač. Rođen 1985. godine u Čakovcu Mezga je u uspješnoj karijeri najdublji trag ostavio u najboljem slovenskom Mariboru, u kojem je igrao od 2007. do 2014. godine. Za Maribor je nastupao i u sezoni 2016/17., a prethodno je bio član splitskog Hajduka, te ciparskog Apollona iz Limassola.

Brlečić je bio igrač slovenskih klubova Celja i Zavrča, rumunjskog Concordia Chiajna te islandskog IBV-a. Nakon ozlijede zbog kojeg je bio odsutan sa nogometnih terena proteklih deset mjeseci, dvadesetdevetogodišnji Brlečić je danas, nakon medicinskih pregleda potpisao ugovor s klubom na godinu i pol dana.

- Oni bi morali biti pojačanja, jer to su igrači s iskustvom. Brlečića poznajem od prije i vjerujem da će biti pojačanje, a za Mezgu, koji je igrao Ligu prvaka u Mariboru, Hajduku, ne treba trošiti puno riječi. Obojica su prošla Varteksovu školu i bili igrači nekadašnieg prvoligaša varteksa - naglasio je trener Kovačević.