Dario Struški: Nije mi važno da sam najbolji strijelac, već da smo prvaci Foto: Martin Novosel

Dario Struški: Nije mi važno da sam najbolji strijelac, već da smo prvaci

vv | 16.1.2024. u 10:01h | Objavljeno u Sport

Ova sezona u ligaškim natjecanjima pod okriljem varaždinskog Županijskog nogometnog saveza uzbudljivija je nego što je bila u nekim prethodnim godinama.

U svim ligama, od Elitne do Treće županijske, vodi se ravnopravna borba nekoliko momčadi za vrh tablice te nema izrazitih favorita za osvajanje naslova prvaka, no to nije slučaj kada se gleda borba za titulu najboljeg strijelca gdje se jedno ime ističe iznad svih ostalih.

To je Dario Struški, igrač Zadrugara iz Hrastovskog,koji je u Prvoj ŽNL postigao čak 21 gol u samo 14 utakmica što je iznimno dostignuće za bilo kojeg napadača. Struški igra u veznom redu i jedan je od glavnih razloga zašto Zadrugar trenutno vodi u borbi za naslov prvaka u Prvoj ligi ispred drugoplasirane Plitvice (S).

- Nismo očekivali, ali potajno smo se nadali da ćemo se boriti za vrh. Mislim da je to bilo i najbolje jer ušli smo u sezonu bez pritiska. Prošlu smo sezonu igrali s više pritiska, iako ne znam zašto, a ove se sezone sve nekako poklopilo, igrali smo bez opterećenja što je i jedan od razloga zašto smo postigli rezultat koji smo ostvarili - istaknuo je Struški.

Pobjeda za vrh tablice

Prijelomi susret sezone bio je u sklopu 11. kola, protiv tada vodeće momčadi lige, Plitvice iz Selnika, kada je Zadrugar na gostovanju u Selniku slavio s 4:2 i preuzeo vodeće mjesto na tablici.

Više u novom broju Varaždinskih vijesti...