Najbolji u pojedinačnoj konkurenciji na turniru u Horvatskom

Dario Strmečki pobjednik 4. turnira masters serije Pikado saveza Varaždinske regije

| 12.2.2019. u 19:06h | Objavljeno u Sport

U Hotelu Orion u Horvatskom nedaleko Ivanca održan je posljednji četvrti turnir masters serije Pikado saveza Varaždinske regije. Domaćin turnira bio je Ivanečki pikado klub koji se pobrinuo za bogate nagrade za sve sudionike, a svojim dolaskom ovaj sportski događaj uveličao je i predsjednik Hrvatskog pikado saveza Tihomir Mamić.

U pojedinačnoj konkurenciji u igri 501 „master out“ okupilo se četrdesetak natjecatelja, a viđeno je pregršt atraktivnih poteza od kojih se posebno ističe najveći izlaz Josipa Kumrića, koji je uspio završiti partiju na 148, te izazvao oduševljenje svih prisutnih natjecatelja.

Prvo mjesto na turniru osvojio je Dario Strmečki, koji je još jednom pokazao da je u top formi. Do prvog je mjesta došao putem repasaža, u finalu se susreo sa Tihomirom Mamićem te izborio pobjedu ukupnim rezultatom 4-1. Treće mjesto osvojio je Danijel Anđel.

Strmečki je uvjerljivo vodeći u ukupnom poretku masters liste sa 202 boda, ispred klupskog suigrača Marka Moravca sa 138 bodova, te trećeplasiranog Danijela Benčića sa 87 bodova.

Nakon službene discipline održan je i neslužbeni turnir u DYP parovima, a prvo mjesto osvojili su Dario Strmečki i Tomislav Kaniški koji su finalu bili bolji od Josipa Pintarića i Danijela Benčića. Treće mjesto osvojili su Vedran Dužević i Saša Ružić.