Dario Jertec je slobodan igrač Foto: FC Western United

Dario Jertec više nije igrač australskog prvoligaša Western Uniteda

| 14.4.2020. u 13:34h | Objavljeno u Sport

Australski nogometni prvoligaš Western United je na svojim službenim stranicama potvrdio da se varaždinski igrač sredine terena, bivši kapetan momčadi Varaždina Dario Jertec vratio u Hrvatsku. Dario Jertec je nedavno dao intervju za naš tjednik, no tada nije spominjao mogućnost raskida ugovora, koji ga je vezao uz taj klub do kraja sezone.

- Zahvaljujemo Dariju na njegovom trudu kako na terenu tako i izvan njega u našoj prvoj sezoni. On će zauvijek biti dio povijesti Western Uniteda svojom ulogom u osnivačkom sastavu - rekao je izvršni direktor Western Uniteda Chris Pehlivanis.

Dario Jertec je potpisao za Western United početkom rujna uoči prve sezone kluba Hyundai A-League. Debitirao je u klupskoj prvoj utakmici A-lige u gostima kod Wellington Phoenixa, a bio je standardan u redovima australskog prvoligaša.

- Hvala Western Unitedu i ljudima u klubu na prekrasnih šest mjeseci. Želim svima dobro, klubu, treneru, igračima i ljudima oko kluba. Želim klubu svu sreću i uspjeh u budućnosti i uvijek ću pamtiti ove lijepe trenutke i bit ću dio povijesti Western Uniteda - rekao je Jertec.