Danas utakmice četvrtfinala na 37. ZP Varaždina u malom nogometu

| 1.1.2017. u 14:47h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Danas od 17 sati u varaždinskoj će se Areni uz Dravu igrati četvrtfinale 37. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu pod imenom „Pan kup Varaždin“. Po dvije seniorske i dvije veteranske utakmice četvrtzavršnice igrat će se danas, preostale četiri u petak, na blagdan Sveta tri kralja.

Program će danas otvoriti veterani krapinskog Saluti Baua i bjelovarskog Heba gradnja Invest Nim sporta. Kunštek, Fio, Kosernik, Ferček i ostatak krapinskoga društva iz Saluti Baua pokazao je najviše tijekom prvoga kruga i s pravom se nada polufinalu. Međutim, i Bjelovarci su – kada su bili kompletni – pružili jako puno i bit će to sasvim sigurno vrlo zanimljiva i neizvjesna borba za ulazak među četiri najbolja.  

S posebnim nestrpljenjem očekuje se prvo seniorsko četvrtfinale. Centar Škudar, nakon što je u skupini remizirao s aktualnim pobjednikom Kutije šibica (Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi) pa nakon toga u 1/16 finala izbacio jaku Kustošiju i u osmini još bolji MIP Weyland, vjeruje da može do još jednog velikog „skalpa“.

Međutim slične su reference i varaždinskim dečkima u ekipi Rale – u grupi su pobijedili izvrsnu Jelenu Trade, u 1/16 Texas, a onda u osmini izbacili glavnog favorita, branitelja naslova i osvajača Kutije – Pizzeriu Stari Zagreb BL. Zagorske uzdanice Bočkaj, Rumbak, Majcenić, Vincelj, Kunštek, Gamilec i ostali protiv varaždinskih igrača Jerteca, Šafarića, Golika, Kresingera, Mujanovića i drugih – bit će to prava malonogometna ljepotica, od 17:40 sati.

Drugo veteransko četvrtfinale igrat će „braveheart“ Lepoglava i branitelj naslova Hudek Trgotrans. Za Hudekovu momčad, uz domaće uzdanice, dosad su zaigrali Čuljak, Čivrag, Suvajac i velika vratarska zvijezda Švigir, neće biti iznenađenje ako se pojavi još koje poznato ime, kao što je to bilo i lani. S druge strane, Lepoglava je pobrala najveće simpatije dosad jer je u pitanju ekipa koju čini ista postava čitav turnir, zapravo godinama unazad, sjajno su uigrani i – kad su kompletni – tad predvođeni Hutenom, Frketinom, Gečekom, Druškom mogu dobiti svakoga.

Drugo seniorsko četvrtfinale ne treba posebno najavljivati. Kad igra Črešnjevo zabava je zagarantirana, i na terenu i na tribinama. Još nikad nisu odigrali dosadnu utakmicu, uvijek je tu puno preokreta, bilo je i u utakmici osmine finala protiv Varteks Fotexa (gubili 1:0, preokrenuli na 2:1, završilo 2:2, prošli na penale). S druge strane, ekipa Roberta Murića Prijatelji Pizzeria Easy dodatno je pojačana mladim Posavcem i sigurno jača nego u prvom krugu kad su ove dvije momčadi podijelile bodove (1:1). No i Črešnjevo je onoj ekipi dodalo Škerbića, bez sumnje će opet biti – vatreno! Ne propustite!
     
NEDJELJA, 01.01.2017. – ČETVRTFINALE

RASPORED UTAKMICA
17:00    (VET) SALUTI BAU (Krapina) – HEBA GRADNJA INVEST NIM SPORT (Bj)
17:40    CENTAR ŠKUDAR (Novi Golubovec) – RALE (Varaždin)
18:30    (VET) LEPOGLAVA - HUDEK TRGOTRANS (Biljevec)
19:10    PRIJATELJI PIZZERIA EASY (Bednja) – MNK ČREŠNJEVO