Zbog zauzetosti dvorane na Dravi europskim rukometnim prvenstvom prvenstvo će se igrati u Graberju

Danas u Graberju počinje 38. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu

| 18.12.2017. u 12:32h | Objavljeno u Sport

Iako je početak turnira bio najavljivan za subotu, zbog nemogućnosti kreiranja rasporeda uslijed drugih turnirskih i ostalih obveza većine ekipa sudionika, kako je izvjestio organizator turnira, početak je prebačen na ponedjeljak, 18. prosinca, tako da će danas u 18 sati u dvorani u Graberju krenuti 38. Zimsko prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017.

Odigrat će se šest utakmica, a u istom ritmu nastavit će se i narednih dana, sve do Božića za kad je predviđen kraj prvoga kruga po skupinama. Turnir će otvoriti kučanski Iceki i MNK Vidovec. Vidovečki malonogometaši su nepoznanica u smislu procjene kvalitete, dok su kučanski dečki starosjedioci na turniru, pokazali mnogo puta da su u stanju iznenaditi i najjače ekipe.

Utakmica dana svakako bi trebala biti ona u 20 sati, između sjajnih sastava Hudek Trgotransa i koprivničke Jelene Trade. Pozornost svakako privlače i dvoboji Marocchina, ekipe poznate prošlih godina pod imenom Ropox, i međimurskog predstavnika OPG Srpak iz Palinovca, kao i sraz Remetinec – Belica Bat. Beličani su još jedni debitanti na varaždinskom turniru.

Cijeli program začinit će i dvije atraktivne veteranske utakmice; branitelj naslov Hudek trgotrans i koprivnički OPG Radiček Petgrad papirnati su favoriti, međutim sasvim je sigurno da ni veterani Varteksa ni lepoglavski Cojones neće to priznati tek tako.

 

PONEDJELJAK, 18.12.2017.

RASPORED UTAKMICA

18:00    ICEKI (Kučan Marof) – MNK VIDOVEC
18:40    (VET) HUDEK TRGOTRANS – NK VARTEKS VETERANI
19:20    CB MAROCCHINO (Varaždin) – OPG SRPAK (Palinovec)
20:00    HUDEK TRGOTRANS (Biljevec) – JELENA TRADE (Koprivnica)
20:40    (VET) COJONES (Lepoglava) – OPG RADIČEK PETGRAD NIKOTRADE (KC)
21:20    ŠD REMETINEC – MNK BELICA BAT