Trener momčadi GRK varaždina 1930 Damir Turković Foto: Dražen Novosel

Damir Turković: U Dubrovniku nam odgovara samo pobjeda

| 1.2.2020. u 09:53h | Objavljeno u Sport

Nakon proslave europskog srebra Kauboja, utakmicama 13. kola ovog se vikenda nastavlja Paket 24 Premijer rukometna liga. Momčad GRK Varaždina 1930, sedmoplasirana s 11 bodova, će danas gostovati kod Dubrovnika, sastava koji je na 10.,posljednjem mjestu tablice s 5 osvojenih bodova.

U prvom međusobnom susretu ove sezone Dabrovi su u Graberju uvjerljivo slavili (33:26), no Dubrovnik je u međuvremenu promijenio trenera, umjesto Silvija Ivandije koji je podnio ostavku, angažiran je Vedran Ćurak.
- Nama odgovara samo pobjeda u tom susretu i ići ćemo s namjerom sa se vratimo s dva boda. Ostali smo s kadrom iz jesenskog dijela sezone, dok je Dubrovnik doveo tri pojačanja, golmana iz Poreča i dva igrača iz Bosne i Hercegovine, lijevo krilo i lijevog vanjskog, a ostali su bez glavnog igrača Kobetića, koji je otišao u Maribor. Za očekivati da će biti jači u nastavku sezone i samim time nezgodniji suparnik - rekao je trener Dabrova Damir Turković.

Rad njegovih igrača u pripremnom dijelu daju mu pravo da s optimizmom dočekuje nadmetanje koje će se u Dubrovniku igrati u subotu od 18.30 sati.

- Svi smo zdravi, dobro smo radili, ekipa je ostala na okupu, a sve to su razlozi zbog kojih očekujem osvajanje bodova u subotnjem susretu. Želja nam je u nastavku prvenstva osvojiti što je moguće više bodova i nadati se da će to biti dovoljno za plasman u Ligu za prvaka nakon 18, kola, ali ne želim da igrači budu pod pritiskom da nešto moraju napraviti već da igraju rasterećeno i da igraju rukomet - zaključio je Turković.