Damir Lacko je s Jalžabetom osvojio Kup ŽNS-a Foto: Dražen Novosel

Damir Lacko više nije trener Jalžabeta, naslijedit će ga Rade Mlakar

| 4.4.2017. u 09:55h | Objavljeno u Sport

Damir Lacko od danas više nije trener nogometaša Jalžabeta, člana Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin.  Klub i Lacko sporazumno su raskinuli suradnju, koja je trajala godinu dana.

- Iako je s Lackom ostvaren najveći uspjeh u povijesti kluba, osvajanje Kupa ŽNS-a, nakon čega smo igrali u hrvatskom Kupu s Hajdukom, slabiji rezultati od očekivanih u posljednjim susretima i pomalo zasićenje između igrača i trenera doveli su do toga da sporazumno raskinemo suradnju s dosadašnjim trenerom s kojim smo se prijateljski rastali.  Momčad će do kraja sezone voditi trener Rade Mlakar, koji je posljednje bio na klupi Međimurca - rekao je predsjednik Jalžabeta Matija Pavliček.

- Razišli smo se zbog preslabog odaziva igrača na treninge i rezultata koji nije očekivan. Isto tako osjetilo se da između igrača i mene više nema potrebne kemije pa je najlogičnije bilo da se rastanemo - rekao je dosadašnji trener Damir Lacko.

Novi trener Rade Mlakar danas će voditi prvi trening, a na klupi će debitirati u nedjelju u Jalžabetu, kada dolaze Pušćine.